Luo Kämppä-tili

Henkilötiedot
Osoitetiedot
Opiskelijatyyppi
Varallisuus- ja tulotiedot
Kuukausitulot euron tarkkuudella (arvio).
Varallisuutesi euroissa
Salasana
Vähintään 8 merkkiä

Perustiedot

Täytä perustietosi huolellisesti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Jos sinulla ei ole henkilötunnusta, valitse Minulla ei ole henkilötunnusta ja syötä syntymäaikasi henkilötunnuksen sijaan.

Miksi kysymme taustoistasi?

Kysymme laaja-alaisesti tietoa sinusta siksi, että Pohjalaisten osakuntien hyväksymä ohjesääntö asuntojen jakamiseen vaatii sitä ja tietoja käytetään hakupisteiden määrittämiseen.

Helsingin Keskipohjalaiset ry:llä on muutama asunto, joita he tarjoavat keskipohjalaistaustaisille opiskelijoille. Kerro, mikäli sinulla on yhteyksiä seuraaviin nykyisiin tai entisiin kuntiin: Alavieska, Halsua, Haapajärvi, Himanka, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Kälviä, Lestijärvi, Lohtaja, Nivala, Perho, Pyhäjärvi, Toholampi, Ullava, Veteli, Ylivieska.

Huomaa, että Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan jäsenten tulee kertoa ovatko he ylioppilaita, eli suorittaneet ylioppilastutkinnon ja lukion päättötodistuksen. Tämä johtuu osakunnan säännöistä. Muille kysymys on vapaaehtoinen.

Varallisuus

Syötä kuukausitulot-kenttään kaikki säännölliset tulosi. Jos tulojen määrä vaihtelee, arvioi joku keskiarvo. Tulojen lähde ei merkitse. Laske kaikki mahdolliset tulot (palkka, opintotuki, vanhempien sponsorointi, jne.) yhteen.

Varallisuus-kenttään syötä omaisuutesi. Voit jättää pois omaisuuden, jota ei voi hyödyntää asumisen järjestämiseksi pääkaupunkiseudulla (esimerkiksi toisella paikkakunnalla sijaitseva perintökesämökki).